Dilan Çiçek Deniz efsane moda şovu

Victoria’s Secret Fashion Show’un 6 yıl aradan sonra geri dönüşü benzersiz bir gösteriye sahne oldu. Merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show’u New York’ta izleyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, özel tasarım..

Dilan Çiçek Deniz efsane moda şovu
Son Güncelleme: Whatsapp

Victoria’s Secret Fashion Show’un 6 yıl aradan sonra geri dönüşü benzersiz bir gösteriye sahne oldu. Merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show’u New York’ta izleyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, özel tasarım elbisesiyle göz kamaÅŸtırdı. 

Haber: bodrumgezgini

Moda dünyasının en ünlü ÅŸovlarından Victoria’s Secret Fashion Show, 6 yıl aranın ardından unutulmayacak bir gösteriye imza attı. Yılın en görkemli ÅŸovu olan Victoria’s Secret Fashion Show 2024’te, Dilan Çiçek Deniz modacı Hakan Yıldırım’ın özel olarak tasarladığı elbisesiyle herkesi kendisine hayran bıraktı.

Victoria’s Secret Fashion Show 2024 öncesi düzenlenen seçkin Pembe Halı’da seçkin isimlerle yer alan Deniz, ardından özel davetlilerle birlikte moda dünyasında ikonikleşmiş şovu izledi.

Müzik dünyasının efsaneleÅŸen ödüllü sanatçıları Cher, LISA ve Tyla da ikonik Victoria’s Secret Fashion Show’da yer alan sürpriz isimler oldu. Sanatçılar unutulmaz ÅŸarkılarıyla geceye renk katarken, en iyi süper modellerle birlikte aynı sahneyi paylaÅŸtı.

Defilede Adriana Lima, Irina Shayk, Kate Moss, Bella Hadid, Eva Herzigova, Anok Yai, Awar Odhiang, Blesnya Minher, Devyn Garcia, Doutzen Kroes, Gigi Hadid, Imaan Hammam, Liu Wen, Paloma Elsesser, Taylor Hill, Alex Consani, Andreea Diaconu, Anthi Fakidari, Barbara Palvin, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Jessie Aiana, Josephine Skriver, Lila Moss, Maty Fall, Mika Schneider, Neelam Gill, Victoria Evseeva, Vittoria Ceretti, Behati Prinsloo, Joan Smalls, Kai Soleil, Layla Etengan, Mathilda Gvarliani, Mayowa Nicholas, Paula Soares, Rianne Von Rompaey, Valentina Sampaio, Xu Wei, Alaato Jazyper, Ashley Graham, Alessandra Ambrosio, Carla Bruni, He Cong, Isabeli Fontana, Jill Kortleve, Rania Benchegra, Sun Mizrahi, Vivienne Rohner, Grace Elizabeth, Mia Armstrong, Rianne Von Rompaey, Tyra Banks gibi ünlü isimler ve modeller yer aldı.

Okunma Sayısı: 288

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.